Adem CEYLAN Her gün Esnaf geziyor….

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN hemen hemen her gün Yenimahalle'li Esnaflarla bir araya geliyor.

Siyaset 28.02.2014 18:55:06 0
Adem CEYLAN Her gün Esnaf geziyor….

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN hemen hemen her gün Yenimahalle’li Esnaflarla bir araya geliyor.

Her gün düzenli olarak esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Başkan adayı Adem Ceylan, Yenimahalle’de değişik semtlerdeki esnafları ziyaret ederek sohbet ediyor ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyor. Esnafların sıkıntı ve problemlerini dinleyen Ceylan; yeni dönemde Esnafla daha çok iç içe olacağını, sıkıntı ve problemlerine birlikte çözüm arayacaklarını belirtti.

Yaptığı ziyaretlerde; göreve geldikleri takdirde, Belediye bünyesinde bir birim oluşturacaklarını da belirten Adem CEYLAN, bu birimin belediye hizmetleri için gelen esnafın daha hızlı ve çabuk işlem görmesinin yanı sıra, sıkıntılarını öğrenip çözülmesi için yardımcı olacağının da altını çizdi.

Yenimahalle’de her mahallenin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Ceylan; Yenimahalle’de Ostim, İvedik gibi büyük sanayi kuruluşlarının da bulunduğunu, fakat ne onların ne de küçük esnafın belediyeden hizmet alamadığını belirtti. Şu anki yönetimin; esnafı, kaderine terk ettiğini de söyleyen Ceylan “Bizler Allah’ın izni halkımızın teveccühü ile bu meşakkatli yola çıktık. 8 yıldır Ankara İl Özel İdaresinde yaptığımız hizmetlerle şehrimizin çok önemli sorunlarını çözüme kavuşturduk. Ankara’nın 25 ilçesine yatırım yaptık. Büyük projelere imza attık. İnşallah bundan sonrada Yenimahalle’de halkımızın layık olduğu en güzel hizmetleri gerçekleştirerek Yenimahalle’yi daha modern, daha yaşanabilir, daha huzurlu bir ilçe yapmanın gayretinde olacağız” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00